Kaip padėti paaugliui geriau jaustis?

Atsako vaikų gydytoja dr. Indrė Plėštytė-Alminė

Jei jūsų namuose auga paauglys arba paauglė – kalbėsiu būtent apie juos. Paauglystė sunki ne jums, tėvams, o būtent tam paaugliui, kuris praeina vieną iš jautriausių savo gyvenimo etapų, kai jis turi susikurti save. O mes, tėvai ir mokytojai, keliame tiek daug reikalavimų būsimam suaugusiam žmogui! Paauglys tuos reikalavimus sau kartais padvigubina ar net patrigubina, nes nori būti tas idealus “aš”, kurį jis ir bando sukurti. Kaip mes galime jam padėti?

Būkime šalia, nors ir tyloje, kad jis žinotų, jog mes visada pasiruošę padėti ir patarti. Na, o jei jaučiame, kad negalime padėti iki galo, yra tikrai puikių preparatų, kurie padės paaugliui emociškai nusiraminti. Kalbu apie MEMOSTAR FOCUS maisto papildą milteliais su išties puikia sudėtimi. Beje, formulėje yra melisos, kuri pirmiausiai suteikia švelnų nusiraminimą, stabilizuoja emocijas ir leidžia paaugliui ramiai pragyventi visus dienos iššūkius.

Kaip padėti paaugliui geriau jaustis1

Na, o reikalavimai daug mokytis, gerai mokytis ir viską prisiminti, paauglį (ir ne tik jį!) dažnai gali vesti į neviltį, todėl noriu pristatyti dar vieną to paties gamintojo preparatą kapsulėmis - MEMOSTAR INFINITE. Preparato sudėtyje yra bioaktyvūs polifenoliai ir atminties žole vadinama bakopa. Šios veikliosios medžiagos padeda sutelkti ir išlaikyti koncentraciją, gerina darbinę atmintį ir svarbiausia, padeda sutelkti dėmesį. Tai leis paaugliui mažiau blaškytis, geriau susikaupti ties tuo, kas jam yra svarbu, ir efektyviau įsisavinti žinias.

Kaip padėti paaugliui geriau jaustis2

Vaikų gydytojos dr. Indrės Plėštytės-Alminės video galite rasti ČIA.